Храненето на подрастващото куче е важно за неговото правилно развитие. Преди години нямаше особено голям избор на кучешка храна. Това се промени. Сега на пазара можете да видите различни марки и често стопаните са объркани, особено ако за първи път имат куче.  Ще ви представим няколко основни насоки за храненето на кучето през първата година […]

> Прочети повече

Тротинетките биват на две или три колела, като тези с три са по-стабилни. Те могат да бъдат направени от метал, пластмаса или алуминий. Често се комбинират материалите, за да може да се постигне по-високо качество.

> Прочети повече

Столчето за кола е важен елемент от задната седалка, особено когато става дума за пълна безопасност. С това се сблъскват всички млади родители и поради тази причина сме ви приготвили няколко полезни съвета.

> Прочети повече

Коя котешка храна е подходяща да нашия любимец.  Какво да търсим? За какво да внимаваме? Разберете отговорите в следващите редове. Много са храните, които се предлагат на пазара. Не се впускайте в известните марки. Гледайте етикета и вижте дали всички полезни неща са налице. Сухата храна се дели на ниска, средна и висока. Колкото по-висок […]

> Прочети повече

Първото нещо, което трябва да изясним по темата е, че кучетата са месоядни животни. Те ядат месо, а не кокали. Това може би е най-разпространения мит, че от кокалите кучетата извличат важни полезни вещества. Няма нищо полезно в тях. Единствено само проблеми могат да ви донесат.

> Прочети повече

Най-добрата храна за вашата котка е разнообразието. Избягването на монотонен ритъм при хранене има няколко положителни ефекта.

> Прочети повече

В прекалените си грижи много стопани допускат съществени грешки в храненето на домашния любимец. Вижте кои са те, за да не ги правите.

> Прочети повече

Изключително важно е столчето за кола да бъде съобразено с големината и размерите на детето. Вижте какви стъпки трябва да предприемете при закупуването и смяната на столчетата.

> Прочети повече

Количеството храна, с което храните кучето си, зависи от няколко фактора: възраст, активност, големина. По-малките кучета са по-активни и се нуждаят от повече храна, за да възстановяват изгубените калории. По-големите се нуждаят от по-малко, за да останат здрави.

> Прочети повече

Най-пълноценната храна за всяко новородено е майчиното мляко. Установени са какви вещества съдържа то: белтъчини, захари, фосфор, калций, енергия, мазнини. Това откритие е направено още от 1981 от Бейнс.

> Прочети повече